Info om os

Carsten Klint startede CK Revision for snart 30 siden. Firmaet har altid haft til huse i det nordlige Odense, men med kunder fra hele Fyn. I en periode valgte vi at lade CK Revision være en bibeskæftigelse for at få tid til at høste endnu mere erfaring som revisor på det private arbejdsmarked hos Dansk Revision og som direktør for Foreningen Danske Revisorer. Dette har givet det helt unikke fundament, som CK Revision & Regnskab bygger på i dag.

Vores hovedområde er små selvstændige virksomheder og selskaber, som vi assisterer med bogføring, lønregnskab, momsregnskab, årsregnskab, indberetning til SKAT og budgetter mv.

Vi har desuden erfaring med rådgivning af iværksættere - lige fra det første budget skal lægges, til årsregnskabet skal laves. Her assisterer vi med udarbejdelse af det første budget, valg af bogføringssystem, rådgivning i bogføring og fakturering, årsregnskab og indberetning til SKAT.

Det vigtigste for os er, at du som kunde får så faglig og kompetent rådgivning som muligt. Du skal bruge din energi på det, du er god til i din virksomhed, så kan vi tage os af tal-nørkleriet.
Kerneværdierne for os er god service, troværdighed og faglig kompetence, hvilket vi sætter en ære i, at kunderne kan mærke.

Det var lidt information om os. Nu glæder vi os til at høre om din virksomhed og om, hvad vi kan hjælpe dig med.

Vi glæder os til at byde netop dig velkommen som kunde hos CK Revision & Regnskab.


Carsten Klint